reclamematerialen

Reclamematerialen

Reclamematerialen

De laatste jaren zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in reclamematerialen. Beletteringen, spandoeken, freesletters, spandoekconstructies, gevelbanieren, vlaggen, beachflags, roll-up banners, beursstanden,… eigenlijk gewoonweg alles. Voor de productie werken we samen met gespecialiseerde firma’s waardoor we je altijd de beste prijzen kunnen aanbieden. Vraag gerust een offerte op! We verbazen je graag met onze scherpe prijzen.

Ook de plaatsing gebeurt door ons. 1 aanspreekpunt dus voor alles: Ontwerp, productie & plaatsing bij 1 leverancier. Dat is reclame maken, sleutel op de deur!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wel, we komen bij jullie langs en bekijken wat de beste oplossing is voor jullie locatie. Er zijn natuurlijk tal reclamematerialen op de markt maar niet alle zaken zijn daarom overal toepasbaar. We nemen enkele foto’s van jullie locatie en simuleren de voorgestelde oplossing op deze foto’s zodat jullie op voorhand al een duidelijk beeld hebben van wat er gaat komen. Nadien doen we waar gevraagd aanpassingen en wanneer alles finaal is start de productie. Nadien geven jullie een timing door voor de plaatsing van de reclamematerialen.

Op het afgesproken tijdstip komen onze plaatsers langs en monteren ze de reclame.

Indoor reclame

Wanneer je indoor reclame wil maken op een beurs, evenement of gewoon binnen je bedrijfsgebouw is het van groot belang dat we gericht te werk gaan. Het geheel mag overigens niet te druk zijn maar moet wel perfect weergeven wat jullie willen communiceren. We houden hierbij ook steeds rekening met jullie budget, niet iedereen heeft immers het budget om een gigantische beursstand neer te poten. Door het combineren van de juiste reclamematerialen kan je heel wat geld uitsparen maar toch hetzelfde effect creëren.

Je ziet het, we slagen er steeds in de perfecte oplossing te vinden. Voor ieder wat wils dus.

Contacteer ons en ontdek wat we voor jullie in petto hebben, we zijn er zeker van dat we je kunnen verbazen. Bekijk zeker ook enkele recente realisaties.