logo-ontwerp

Waarom moet ik een logo ontwerp hebben?

Een logo en huisstijl zijn belangrijk voor je bedrijf, zeker wanneer je net gestart bent. Het is een foto op het paspoort van je bedrijf, de snelste manier om herkend te worden door (potentiële) klanten. Een logo hebben, of niet hebben, geeft je direct ongewild een stempel mee. Zorg er dus voor dat je een aantrekkelijk en duidelijk logo hebt en geef je onderneming de stempel die ze verdient!

Welke materialen moet ik zeker hebben?

Dat hangt af van welke activiteit je gaat uitoefenen. Het is in het begin enorm belangrijk dat je investeert in de juiste zaken. Wij adviseren je graag welke materialen voor jullie belangrijk kunnen zijn met het oog op een solide, doeltreffende communicatie. Ook met de uitwerking helpen we je graag verder.

Heb je daar ook voorbeelden van?

Ja maar je mag ze niet zien ;). Nee, het is gewoon heel belangrijk dat je een eigen identiteit laat ontwerpen voor je onderneming, niet iets afgekeken of gekopieërd van een concullega maar echt iets nieuw, duidelijk en doeltreffend. Je huisstijl is het DNA van je bedrijf. Het moet goed bewaard en gekoesterd worden. Je naamkaartjes, folders, website,… al deze zaken moeten bij elkaar passen en naadloos in elkaar overlopen.

Logo ontwerp & huisstijl, is dat niet hetzelfde?

Nee, het logo maakt wel deel uit van de huisstijl, maar het is niet hetzelfde. De huisstijl is eigenlijk een soort van handboek waarin uitgelegd staat hoe je je communicatie gaat voeren. Er staat in hoe je het logo wel of niet mag gebruiken, welke kleuren je allemaal mag gebruiken. In uitgebreide huisstijl gidsen staat ook beschreven hoe je advertenties, presentaties, auto-beletteringen, enz. er moeten uitzien.

Voor je logo ontwerp & huisstijl kies je bij GD-Design voor zekerheid. We gaan met je bedrijfsnaam en slogan aan het werk en zorgen dat we een stijl creëren die bij je bedrijfsprofiel past en die de herkenbaarheid van je bedrijf op een positieve manier doet evolueren bij je potentiële klanten.