Ontdek de Nieuwtjes

Dagelijkse k...Post

Lees alle nieuwtjes

LENTEPROMO – Boost je bedrijf voor slechts €1.499*

Schermafbeelding 2016-04-12 om 13.37.31

De lente is in het land, de zonnestralen en aangename temperaturen zorgen dat bomen, planten en bloemen groeien. Jammer genoeg is dat niet voldoende voor je bedrijf…
Maar laat het nu net dat zijn waar wij wel voor kunnen zorgen. Na eerst ons eigen bedrijf aangepakt te hebben willen we deze BOOST! ook graag delen met onze klanten.

Is uw website al “mobile-friendly”? Google gaat niet-mobiel vriendelijke websites immers lager weergeven wanneer gebruikers met hun smartphone op zoek gaan via de zoekmachine.
Dat wil zeggen dat, wanneer je website niet mobiel-vriendelijk is, je lager zal weergegeven worden dan websites die wel mobiel-vriendelijk zijn. Tijd dus voor een update!

Geniet ook daarom nog tot 12 mei van deze aantrekkelijke Lentepromo.

Voor slechts €1.499 maken we voor jullie bedrijf onderstaande zaken:

  • Een spiksplinternieuwe website**
    – Responsive voor smartphone & tablet
    – Contactpagina met Google maps-link
    – Social Media integratie
  • Een nieuw modern logo**
  • 500 naamkaartjes in je nieuwe huisstijl om met iedereen te delen**
  • 1 spandoek van 200 x 100cm waar we je gegevens, NIEUW logo en NIEUWE website opzetten.**

Bekijk gerust enkele voorbeelden op onze website.

* Promotie geldig van 12 april tem 12 mei 2016. Prijs exclusief 21% BTW.
** Contacteer ons voor de specificaties van deze materialen.

 

 

Graphic design can change your life

Graphic design can change your life, dus wij eigenlijk ook… Of hoe moeten we dat zien?

Erik Spiekermann (Stadthagen, 30 mei 1947) is een Duitse typograaf en grafisch ontwerper en is professor op de Hogeschool voor Kunsten in Bremen. Spiekermann studeerde kunstgeschiedenis op de Vrije Universiteit van Berlijn en begon zelf een lettersnijderij en drukpers in de kelder van zijn huis.

Tussen 1972 en 1979 werkte hij freelance als grafisch ontwerper in Londen waarna hij naar Berlijn terugkeerde en daar het ontwerpbureau MetaDesign startte met twee partners.

Het in 1979 door hem opgerichte MetaDesign met kantoren in Berlijn, Londen en San Francisco, maakte ontwerpen voor onder andere BVG (Berlin Transit), Düsseldorf Airport, Audi, Volkswagen, Lexus en Heidelberg Printing.

Samen met zijn vrouw Joan Spiekermann (thans president-directeur van het bedrijf) richtte hij in 1989 FontShop op, de eerste postorder-distributeur van digitale lettertypes. Met de Britse ontwerper Neville Brody startte bij in 1990 de FontFont-letterbibliotheek, die dankzij Spiekermanns internationale contacten snel uitgeroeide tot een van de invloedrijkste letteruitgeverijen ter wereld. Veel van de lettertypen die onder het label FontFont werden uitgebracht, kwamen in de eerste jaren van Nederlandse ontwerpers, zoals LettError (Erik van Blokland en Just van Rossum), Martin Majoor, Fred Smeijers, Evert Bloemsma, Max Kisman en Peter Verheul. De FontFont-collectie werd ondergebracht in een apart bedrijf, FSI FontShop International, dat op 14 juli 2014 voor 13 miljoen USD door Monotype werd overgenomen.